COVID19

Bereikbaarheid

In verband met de uitbraak van het coronavirus werken al onze medewerkers zoveel mogelijk vanuit huis. Wij zijn nog steeds bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Indien u al eerder contact met ons heeft gehad, kunt u ons uiteraard via e-mail of telefonisch rechtstreeks bereiken. Deze gegevens vindt u in de e-mail handtekening. U kunt daarnaast ook een e-mail sturen naar ons algemene e-mailadres servier-nl@servier.com

 

Indien u een bijwerking wilt melden van een van onze geneesmiddelen gebruik dan het contactformulier ‘Melding bijwerking’ onderaan de pagina. Of neem contact met ons op via e-mailadres pharmocovigilance.be@servier.com of via telefoonnummer 0032 25 29 43 11.

 

Beschikbaarheid van onze geneesmiddelen

Als mondiale speler in de gezondheidszorg doen wij er alles aan om de continuïteit van onze activiteiten te waarborgen en volledige toegang tot onze geneesmiddelen te bieden. 98% van de actieve ingrediënten van onze geneesmiddelen wordt geproduceerd in Europa.

 

Servier Nederland & Covid-19

In Nederland zijn 130 pulse oximeters en 1500 ECG linialen verstuurd naar ziekenhuizen. Daarnaast is ondersteunend patiënten communicatiemateriaal voor onze oncologieproducten digitaal gemaakt. Ook zijn persoonlijke initiatieven door het personeel opgezet. Hieronder het versturen van kaarten aan bewoners van verpleeghuizen en inzamelingacties voor het kopen van handcrèmes en magnetrons.

 

Servier & Covid-19

Sinds het begin van de crisis zetten wij ons in om diegenen te helpen die vechten tegen de Covid-19-pandemie. Wij ondersteunen onderzoeksinstanties om het coronavirus te voorkomen en te behandelen. Daarnaast hebben wij bijgedragen aan verschillende initiatieven in meer dan 35 landen. Wij helpen ziekenhuizen en gezondheidsinstellingen met het leveren van desinfecterende handgel en de noodzakelijke beschermingsmiddelen. Inmiddels zijn meer dan 300.000 maskers, handschoenen en andere beschermingsmiddelen geschonken.

 

Wij doen donaties om zorgverleners en bevolkingsgroepen te helpen die door het virus zijn getroffen. Veel medewerkers van Servier hebben zich vrijwillig aangesloten bij ziekenhuizen om het virus te bestrijden.

 

Servier maakt onderdeel uit van ‘Health Innovation Coalition – Health Crisis‘, dat tot doel heeft innovatieve oplossingen te ontwikkelen om de continuatie in de gezondheidszorg te waarborgen en ervoor te zorgen dat patiënten met chronische ziekten blijvend worden behandeld.

WIJ WENSEN IEDEREEN IN NEDERLAND VEEL STERKTE MET DE BESTRIJDING VAN COVID-19!

#staystrong